Post Job Free

Resume

Sign in

Med Min

Location:
Mitte, 10178, Germany
Posted:
January 02, 2024

Contact this candidate

Resume:

Ansøgning: E-moderator

Frederik Kristensen

**/**/****

Løngangen 18, 2.th 6400 Sønderborg

+452*******

ad2dwk@r.postjobfree.com

*/*/****

Kære Rekrutterings konsulent,

Jeg er meget interesseret i stillingen som e-moderator, som jeg har set annonceret på ofir. Med min baggrund som kunderådgiver hos YouSee er jeg overbevist om, at mine kompetencer og erfaringer matcher præcist med de egenskaber, I søger i den ideelle kandidat.

I min tid hos YouSee har jeg udviklet stærke kommunikations- og problemløsningsfærdigheder, der har været essentielle i at levere professionel kundeservice. Jeg brænder for at hjælpe kunder og sikre, at de oplever en positiv interaktion med virksomheden. Min energi og imødekommende personlighed har bidraget til at opbygge tillidsfulde relationer med kunder og kolleger.

Jeg er begejstret for muligheden for at blive en del af jeres team og bidrage til Danmarks bedste kundeservice. Jeg forstår vigtigheden af at opretholde en høj standard for servicekvalitet og tror på, at min dedikation til at imødekomme kundernes behov vil gøre mig til en værdifuld ressource i jeres team.

Jeg er fortrolig med at arbejde i et dynamisk miljø og håndtere forskellige kundebehov med tålmodighed og professionalisme. Min evne til at arbejde effektivt under pres har været afgørende for at opretholde en positiv kundeoplevelse.

Jeg ser frem til muligheden for at drøfte yderligere, hvordan mine færdigheder og erfaringer kan bidrage til jeres målsætninger. Tak fordi I overvejer min ansøgning.

Med venlig hilsen,

Frederik Kristensen



Contact this candidate