Resume

Sign in

Ne Ka

Location:
Toronto, Ontario, Canada
Salary:
4500$
Posted:
October 15, 2016

Contact this candidate

Resume:

Une jam Driton Musliu jetoi ne Kosova jam **vjeqar kam te rigjistruar fakulltetin e kriminalistikes ne kolegji fama aty jam viti e par kan filluar dhe kam perfunduar disa provime te viti te pare . Shkolle e mesme kam drejtimin elektroteknik . Per momenti jetoj me ni fshat afer Prishtiness por me Komun te Kastriotit ish Obiliq fshati quhet Raskovo. Mu canada me pelqen shum esht nii vend i bukur me pelqen per ligjet qe i ka dhe pun ka shum jeta atje osht me e sigurt dhe me perkujdesje te shteti ...Contact this candidate