Post Job Free

Resume

Sign in

2020 Et

Location:
Valby, Capital Region of Denmark, Denmark
Posted:
September 27, 2023

Contact this candidate

Resume:

Navn: Maryan Abukar Mahamed Sheikh

Fødselsdato: *2.07.1998

Adresse: Maribovej 104

**** *****

Telefonnummer: 28 15 90 86

E-mail: adzz8v@r.postjobfree.com

Jeg søger dette job idet jeg efter en grundig gennem gang af stillingsannoncen er overbevist om, at jeg har de kvalifikationer, fagligt og personligt, der godt kan anvendes i jobbet. Måske står I og mangler en hjælpende hånd. Derfor sender jeg jer denne udfordrede ansøgning, da jeg har mange kvalifikationer at tilbyde jer.

Jeg mener selv personligt at jeg er meget selvstændig og moden kvinde. Inden i vurderer om jeg er medarbejders potentiale til jeres stilling, vil jeg gerne have i lærer mig lidt bedre at kende, og hvad jeg kan tilbyde jer.

Jeg er kvinde på 25år. Mit navn er Maryan jeg er født og opvokset i Danmark. Jeg er færdiguddannet klinikassistent, som klinikassistent har jeg haft meget ansvar på klinikken i forskellige slags områder, rengøring såsom en del administrative opgaver. Jeg har også været afløser vikar i hjemmehjælpen hvor jeg har udført en del rengøring hos forskellig borger.

Personlig synes jeg selv, at jeg er en meget ansvarsfuld person med en stort åben personlighed, selv synes jeg også jeg er meget imødekommende, venlig, rar og god mod andre mennesker og ikke mindst klar til at tag en hånd og hjælpe andre mennesker, da det er det jeg går meget op i. Jeg er utroligt omhyggelig, fleksibel og jeg er en person der lærer ret nemt. Min arbejdsform er meget struktureret og målrettet. Gode kollegaer og samarbejde er tværtimod rigtig vigtig for mig, for at kunne få hverdagen til og fungere.

Jeg ser frem til et møde, hvor jeg kan give en mere detaljeret præsentation af mig selv og mine kompetencer, samt høre mere om jobbet.

Med venlig hilsen

Maryan Sheikh



Contact this candidate